top of page

Ontspannen @De Bostuyn

Wellness met houtgestookte hottub en sauna

Vele gasten hebben al een heerlijke avond doorgebracht in de houtgestookte hottub. Met het toevoegen van de mooie houten barrelsauna hebben wij een grote wens vervuld. 

Het is nu mogelijk om een apart deel van de tuin, met optimale privacy, te huren waarbij je hottub, sauna, of de combinatie kunt gebruiken. Ook dit deel van de tuin is ingericht met  vele eetbare soorten planten. Heerlijk ontspannen en genieten op een geweldige plek aan de bosrand van een open plek in het Carstenbos.

Privé te huur per dagdeel (3 uur).

Barrelsauna

Hou je van de sauna, maar niet zo van de drukte van een grote sauna?

Vanaf april 2024 hebben we een mooie sauna in de vorm van een vat (barrel) toegevoegd aan het stuk tuin waar de hottub staat. We hebben gekozen voor een goede elektrische saunakachel zodat de kachel makkelijk optimaal in te stellen is. Het is mooi duurzaam dat de benodigde energie komt van onze nieuwe zonnepanelen.

Door het raam kijk je het (privé)bos in zodat je ook in de sauna van het bos kunt genieten. Hier bij De Bostuyn geen videoschermen met natuurbeelden, maar de echte natuurbeleving. 

Wij zorgen voor badjassen, handdoeken, opgietwater met natuurlijke biologische geuren naar keuze, drinkwater en vers fruit.

20240329_144150 sauna.jpg

Privé Wellness
te huur per dagdeel

Wij werken aan het realiseren van een boekingssysteem. Een reserveringsverzoek kan via het contactformulier worden verstuurd.

De sauna kan 3 maal per dag gereserveerd worden van 9 tot 12, van 14 tot 17 en van 20 tot 23 uur. De hottub kan door het verversen van het water en de opstooktijd 1 maal per dag gereserveerd worden. Geef je bij het reserveringsverzoek de gewenste datum en dagdeel, het aantal mensen (max 4), en wat er gewenst wordt aan? Dus hottub of sauna of hottub met sauna.

Reserveer hieronder in de kalender je wellness ervaring. Klik op de datum en daarna het gewenste tijdstip.

bottom of page